Nieuwe medewerker op het OV-secretariaat

Nieuwe medewerker op het OV-secretariaat

“Mijn naam is Roland van Loon en ik ben sinds 1 maart in dienst bij het secretariaat van Orienteering Vlaanderen als Sporttechnisch Coördinator.

Initiatie en recreatieve sportbeleving zullen mijn voornaamste aandachtsgebieden worden.

Zoals wij allemaal weten is oriëntatielopen de mooiste sport ter wereld. Mijn doel is om vanuit de federatie onze sport bekender te maken binnen Vlaanderen zodat in de toekomst nog meer mensen van onze prachtige sport kunnen gaan genieten.

Ik loop zelf regelmatig een oriëntatiewedstrijd in Vlaanderen, dus mocht je vragen of opmerkingen hebben voor het secretariaat, spreek mij gerust aan als je mij ziet.”

OrienteeringVlaanderen_logo

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.

Uitschrijven? Je kan je op elk moment uitschrijven voor onze nieuwsbrief via de link in de footer van onze e-mails. Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief geef je Orienteering Vlaanderen toestemming om de hierboven ingevulde gegevens te gebruiken en verwerken. Deze zullen in geen geval doorgegeven worden voor commerciële doeleinden. Voor meer informatie en onze privacyverklaring kan je terecht op onze website.