Het avontuur van een Zweedse vos

Het avontuur van een Zweedse vos

Hallo, ik ben Raf. Wist je dat ik uit Zweden kom? Räv is dan ook Zweeds voor vos!

Ik kwam toe in België tijdens corona… Je weet wel, die wereldwijde epidemie die iedereen zichzelf thuis liet opsluiten en we allemaal nog massaler online bestellingen begonnen te plaatsen? Tja de winkels waren dan ook toe…

Ik was dus verzeild geraakt in zo’n kartonnen-online-besteldoos vanuit Zweden naar, je raadt het al… België! Wat een avontuur!
Intussen ken ik alle Belgische bossen als mijn broekzak en help ik dikwijls verloren gelopen mensen uit de nood. En zo ontmoette ik op een dag Sara, zij liep verloren tijdens het oriëntatielopen, mijn favoriete sport. Ik leerde Sara een paar tips en tricks en dat maakte me zo blij dat ik mijn vossendiploma Initiator Oriëntatielopen behaald heb. En kijk mij nu, ik help de vrijwilligers mee met initiaties en trainingen en ik schopte het zelfs tot mascotte van Orienteering Vlaanderen, wat een droom!

 

Je kan me zowat overal tegenkomen, op de website, op een training, een Map & Go parcours, een initiatie,… en natuurlijk ook gewoon in het bos. Als je een orienteering vraag hebt, snel ik je te hulp! #raftotherescue

Tot snel!

PS: Vraag HIER waarvoor je mij allemaal kan inzetten, ik ben multiflexibel en multi-inzetbaar!

OrienteeringVlaanderen_logo

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.

Uitschrijven? Je kan je op elk moment uitschrijven voor onze nieuwsbrief via de link in de footer van onze e-mails. Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief geef je Orienteering Vlaanderen toestemming om de hierboven ingevulde gegevens te gebruiken en verwerken. Deze zullen in geen geval doorgegeven worden voor commerciële doeleinden. Voor meer informatie en onze privacyverklaring kan je terecht op onze website.