Hallo, hier ben ik dan

Hallo, hier ben ik dan

Hallo, hier ben ik dan! De mascotte van Orienteering Vlaanderen!
Jullie kozen op facebook en instagram dat ik eruit zou zien als een sluw vosje. Vanaf nu zal ik jullie wegwijs tonen binnen orienteering. Binnenkort zal je mij regelmatig tegenkomen, in het bos, op de website, op events,… Maar daarvoor heb ik een naam nodig, kies je mee?

Help mij aan een naam!

OrienteeringVlaanderen_logo

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.

Uitschrijven? Je kan je op elk moment uitschrijven voor onze nieuwsbrief via de link in de footer van onze e-mails. Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief geef je Orienteering Vlaanderen toestemming om de hierboven ingevulde gegevens te gebruiken en verwerken. Deze zullen in geen geval doorgegeven worden voor commerciële doeleinden. Voor meer informatie en onze privacyverklaring kan je terecht op onze website.